Voksenfloorball m/k

Motionsfloorball handler om sund effektiv motion i en uformel ramme, hvor fælleskab og gode oplevelser vægtes højt. Alle kan være med - både mænd og kvinder. Det kræver ingen forudsætninger at deltage på holdet.


Motionsfloorball har vist sig at være gavnlig for knoglerne, musklerne, balancen og reaktionsevnen - givetvis fordi man foretager 200 intense aktioner, accelerationer, skud og vendinger i løbet af en træning.


Lystrup IF Floorball deltager i Floorball Danmarks turnering, så der vil foruden træningen også være kampe primært i weekenderne.

Træninger, deltagelse i turnering, dommeromkostninger og et grundbeløb til indkøb af bolde er indeholdt i kontingent. Hvis vi virkelig går til den, og det viser sig, at boldene ikke slår til, kan der være ekstra omkostninger til nye bolde. Ligeledes kan der evt. være betaling til indkøb af kamptrøjer.

Kom gerne og prøv en træning inden du beslutter dig. Lystrup IF Floorball har stave til en opstart, men på sigt er det rarest, at alle har deres egen.

Aktiviteter

December
Man
04
Mandags træning på Elsted Skole Hal 1
20:30 - 22:00
Elsted Skole Hal 1
Tor
07
Torsdags træning i Lystrup Idrætscenter
20:30 - 22:00
Lystrup Idrætscenter Hal 1, hjælp med bandeopsætning inden :-)
Lør
09
Julefrokost 
17:00
Egå gymnasium
Man
11
Mandags træning på Elsted Skole Hal 1
20:30 - 22:00
Elsted Skole Hal 1

Trænere

Profile Image
Lars Elgaard
Anders Brogaard
Nicklas Christoffersen
Profile Image
Phillip  Lassen
500,00 kr. 1. dec